Gasthuisstraat 142 | 5104 HT Dongen

Gasthuisstraat 142 5104 HT Dongen

Vraagprijs 329.000 K.K.

Verkocht

Omschrijving

Ruim 3-kamerappartement, gesitueerd op de 4e verdieping aan de lange zijde van het “Jonckerbosch”-appartementengebouw met een prachtig en vanwege de hoogte een vrij uitzicht over de bomen richting de Middellaan. Het appartement biedt een grote woonkamer met dichte keuken, een grote slaapkamer met aansluitend de badkamer en een tweede slaapkamer. Vanuit de woonkamer en grote […]

Ruim 3-kamerappartement, gesitueerd op de 4e verdieping aan de lange zijde van het "Jonckerbosch"-appartementengebouw met een prachtig en vanwege de hoogte een vrij uitzicht over de bomen richting de Middellaan.
Het appartement biedt een grote woonkamer met dichte keuken, een grote slaapkamer met aansluitend de badkamer en een tweede slaapkamer. Vanuit de woonkamer en grote slaapkamer bereikbare balkon/loggia, fijn gelegen op het zuiden.

Centrale hal op de begane grond:
U betreedt het appartementencomplex via de afgesloten hoofdingang, welke met een audio-intercominstallatie in het appartement geopend wordt. In het complex is een lift aanwezig, welke per verdieping op een afgesloten galerij uitkomt. Op de begane grond is vanuit de centrale hal een ruime, inpandige berging te bereiken. Tevens is er een fietsenstalling met oplaadpunten ten behoeve van elektrische fietsen. Aan de achterzijde van het complex zijn parkeerplaatsen en een gezamenlijke parkachtige tuin aanwezig.

Indeling appartement

Entree/hal
U betreedt het appartement via de ruime entree/hal. Hieraan bevinden zich de toiletruimte en de berging/wasruimte, alsmede de slaapkamers.

Berging/wasruimte.
Prima ruimte voor de gebruikelijke huishoudelijke spullen en de wasmachine en droger. Hier hangt ook de HR-combiketel.

Woonkamer
Door de zuidelijke ligging een mooie, lichte en ruime woonkamer van ca. 30m². Vanuit de woonkamer heeft u een prettig en vrij uitzicht richting de Middellaan. De woonkamer is voorzien van elektrisch bedienbare zonwering en via een loopdeur (met insectenhor) kunt u naar het balkon/loggia.

Balkon
Balkon/loggia gelegen op het zuiden en is ca. 10 m² groot. In de zon of in de schaduw bepaalt u door middel van een elektrisch bedienbare zonwering.

Keuken
De keuken van het appartement is aan de galerijzijde van het appartement gelegen en staat in verbinding met de woonkamer. De keuken beschikt over een functionele keukeninrichting.

Hoofdslaapkamer
Vanuit de hal bereikbare grote slaapkamer van ca. 17m2. Vanuit de hoofdslaapkamer zijn zowel het balkon alsmede de badkamer toegankelijk.

Badkamer
De Badkamer is direct vanuit de hoofdslaapkamer toegankelijk en is voorzien van een ligbad, een douche, wastafelmeubel en een W.C. met Sanibroyeur.

Slaapkamer
Vanuit de hal bereikbare tweed slaapkamer van ca. 13 m2 (5,1x2,51mm)

Berging (begane grond)
Inpandig bereikbare eigen berging van ca. 3.80m. x 1.80m.


Bijzonderheden:
Gelegen in het centrum van Dongen.
Goed contact onderling tussen de bewoners.
Huisdieren zijn niet toegestaan in het complex (Goudvissen uitgezonderd :))

Vereniging van Eigenaren

Wanneer u een appartement koopt, dan wordt u eigenaar van een appartementsrecht. Samen met alle andere eigenaren wordt u eigenaar van het betreffende appartementencomplex met toebehoren. Iedere appartementseigenaar betaalt een deel van de gemeenschappelijke (onderhouds) kosten. Wat uw aandeel is in de eigendoms- (en onderhouds) kosten vindt u terug in de splitsingsakte. Alle rechten en plichten van de eigenaren van het appartementencomplex staan beschreven in de splitsingsakte, ook wel 'akte van splitsing' genoemd. Hierin staat precies vermeld welke gedeelten van het gebouw uw privé- eigendom zijn en welke gedeelten tot de gemeenschappelijke ruimten behoren. Soms wordt in een splitsingsakte verwezen naar een standaard reglement van splitsing waarin de hoofdlijnen staan omschreven.
Iedere appartementseigenaar is vanuit de wet automatisch verplicht om lid te worden van de Vereniging van Eigenaars (VvE). Het kan zijn dat de rol van de VvE van grote invloed is op iedere eigenaar afzonderlijk en dat hiervoor maandelijks een bijdrage wordt betaald. De belangrijkste taak van de VvE is om ervoor te zorgen dat het gemeenschappelijke deel van het complex goed wordt onderhouden. Het is zaak goed inzicht te hebben in de financiën van de VvE. Het jaarverslag met balans en financiële resultaten, de eventuele begroting voor lopende-/ of komende boekjaar en de notulen kunnen dit inzicht verschaffen. Als verkopende makelaar hebben wij deze stukken in ons bezit en zullen deze met u bespreken. De thans bekende servicekosten bedragen voor de afzonderlijke eigendommen, per maand, als volgt:

• Voor het appartement circa € 173,75 per maand; incl. berging op de begane grond, incl. waterverbruik, excl. stookkosten.

De servicekosten bestaan in hoofdzaak uit:
• Opstalverzekering van het gebouw en glas.
• Aansprakelijkheidsverzekering (bestuur) VvE.
• Rechtsbijstandverzekering VvE.
• Elecktraverbruik van de gemeenschappelijke ruimten.
• Schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten.
• Klein en groot onderhoud van het complex (+ reservering).
• Administratie- en beheerkosten.
• Bestuurlijke en algemene kosten.
 

Plattegronden

Kadastrale kaart
Kadastrale kaart

Specificaties

Overdracht

Vraagprijs:
329.000 K.K.
Status:
Verkocht
Aanvaarding:
In overleg

Bouwvorm

Soort object:
Appartement
Soort woning:
Galerijflat
Bouwjaar:
1973
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Locatie:
In centrum, in woonwijk en vrij uitzicht

Indeling

Oppervlakte:
94 m2
Externe bergruimte:
8 m2
Gebouwgebonden buitenruimte:
10 m2
Volume:
245 m3
Aantal kamers:
3
Aantal slaapkamers:
2
Aantal verdiepingen:
1 woonlaag
Gelegen op:
4e verdieping
Balkon:
Ja

Energie

Energieklasse:
C
Energie einddatum:
16 december 2030
Isolatie:
Gedeeltelijk dubbel glas
Warmwater:
Cv ketel
Verwarming:
Cv ketel
C.V.-Ketel:
Vaillant (gas combiketel uit 2009, eigendom)

Buitenruimte

Tuin:
Geen tuin
Achterom:
Nee

Bergruimte

Schuur / Berging:
Inpandig
Voorzieningen:
Voorzien van elektra

Parkeergelegenheid

Parkeergelegenheid:
Op afgesloten terrein

Dak

Soort dak:
Plat dak

Voorzieningen

Voorzieningen:
Tv kabel, buitenzonwering en natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente:
Dongen
Sectie:
I
Perceel nummer:
1101
Index:
41
Eigendomssituatie:
Volle eigendom

Overige informatie

Permanente bewoning:
Ja
Onderhoud binnen:
Goed
Onderhoud buiten:
Goed
Huidig gebruik:
Woonruimte
Huidige bestemming:
Woonruimte
Bijdrage VVE p/m:
173,75

Locatie

Deze woning iets voor jou?

Is dit het huis van je dromen? Of ben je op zoek naar zo’n huis maar in een andere buurt?
Wacht niet langer en neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen.

 

CONTACT OPNEMEN