hoe gaan we te werk?

Verkoop stappenplan

Het verkopen van je woning is niet niks. Het gaat om ontzettend veel geld en je wilt dat het ‘gewoon’ goed gebeurt. Daarom is het prettig dat je in zo’n belangrijk traject wordt bijgestaan door een professionele partner. Wij doen meer dan alleen het plaatsen van een advertentie op internet of het plaatsen van een bord in je voortuin. Op deze pagina nemen we je mee in ons verkoopproces.

Stap 1

Persoonlijk advies

Wanneer je besluit om je woning door ons te laten verkopen komen we bij jou thuis langs voor een oriënterend gesprek. Jij maakt je wensen en verwachtingen aan ons bekend. Wij informeren je over de stappen die we moeten nemen en vertellen je wat wij allemaal voor je gaan doen.

Tijdens dit gesprek zetten wij alle relevante cijfers op een rij. Deze gebruiken wij om op een heldere en inzichtelijke manier een advies te geven over de vraagprijs.

Stap 2

De presentatie van jouw woning

We gaan je woning presenteren op de woningmarkt. Spannend? Niet echt, wij zorgen er namelijk voor dat we de woning van zijn beste kant laten zien. Dit doen we, onder andere, door middel van professionele fotografie, inzet van social media en een duidelijke plattegrond van de woning.

Stap 3

Bezichtigingen

Je woning is gezien en er zijn geïnteresseerden. Al die geïnteresseerden nodigen wij uit om te komen kijken. Bij deze bezichtigingen zijn wij aanwezig, we geven rondleidingen, beantwoorden vragen en voorzien alle kijkers van documentatie over de woning.

Stap 4

ONDERHANDELEN

We onderhandelen met potentiele kopers over de prijs. Dit gaat uiteraard in nauw overleg met jou, het is immers jouw woning. Vanzelfsprekend streven wij er altijd naar om de hoogst mogelijke prijs te krijgen, maar we zullen nooit iets beslissen zonder jouw goedkeuring.

Stap 5

Verkocht

Tadaa! Je woning is verkocht, gefeliciteerd! Trek lekker een flesje champagne open, dan maken wij in de tussentijd de koopovereenkomst op. Nadat beiden partijen deze hebben gecontroleerd, en goedgekeurd, komen jullie op ons kantoor langs voor de ondertekening. Uiteraard nemen we hier de overeenkomst nog volledig met jullie door.

Stap 6

De sleuteloverdracht

Het einde is in zicht. We spreken nog één keer, samen met de koper, af bij de woning om die nog een laatste keer helemaal door te lopen en om de meterstanden te noteren. Als laatste onderteken je de koopakte bij de notaris. Gefeliciteerd, je hebt je woning nu officieel verkocht!

CONTACT OPNEMEN

WE STAAN VOOR je KLAAR

Spreekt onze manier van samenwerken je aan? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek.